top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-78.jpg

LATEST PROJECTS

Een kleine greep uit de projecten die recent werden verwezenlijkt.
More to follow...

FROM BRICK TO CURTAIN

Volledig nieuwbouwproject

Altijd een goed idee om een interieurarchitect van bij de start te betrekken... Er werd gevraagd om het interieur van deze nieuwbouwwoning volledig te ontwerpen. Door betrokken te worden vanaf de opmaak van de architectenplannen, kon ik daarnaast ook zorgen voor een perfecte match tussen de buitengevels en de omgeving. 


Letterlijk vanaf de baksteen tot het gordijn is dit volledige interieurproject door de Stijlfabriek begeleid en opgevolgd. De doelstelling: Een huis met een een sterk moderne indruk, maar toch een landelijk kantje.


De details kunnen een grote impact hebben bij het ontwerpen van een ruimte, en de kunst zit in het samenbrengen van deze details tot een naadloos geheel. Dat is waar De Stijlfabriek om de hoek komt kijken. 

LORAINE LOOS - niccola.be-229.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-143.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-114.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-146.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-147.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-226.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-115.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-144.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-116.jpg

FUNCTIONAL GARDENHOUSE

Het functionele combineren met het esthetische, dat is waar het allemaal om draait.


Van deze klant kreeg ik de vraag om haar nieuwe praktijk te ontwerpen: een bijgebouw in de tuin die ze kan gebruiken voor behandelingen en als vergaderruimte, maar die ook uitnodigt om er in de vrije tijd van te genieten.


In dit ontwerp gebruikte ik vooral lichte tinten en textuur gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, staal, betonlook en leder. Op die manier ontstaat er een rustgevend en warm effect.

LORAINE LOOS - niccola.be-243.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-166.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-167.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-244.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-245.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-127.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-161.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-163.jpg
LORAINE LOOS - niccola.be-164.jpg

IMPRESSIONS

Een greep uit enkele losstaande ontwerpen, om je een idee te geven van hoe de Stijlfabriek jou kan helpen om interieurdromen werkelijkheid te maken.

LORAINE LOOS - niccola.be-240.jpg

BATHROOM VIBES

White & Functional

De eigenaars wilden de ruimte omvormen in een grote lichte badkamer. Door de eenvoudige, functionele kasten, tijdloze ingebouwde kranen en hoge creëerden we een ruim effect.


The devil is in the details: Zie je ook de uitlijning van de ventilatie en verlichting? Ook hier is aandacht aan geschonken vanaf het begin van het bouwproces.

bottom of page