top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-132.jpg

INTERIEURDESIGN

Live in perfection

Droom jij van een vernieuwd en stijlvol interieur? Weet je perfect wat je wilt, maar is het moeilijk om dit in realiteit om te zetten? Of heb je gewoon echt geen idee hoe eraan te beginnen?


Dan is de Stijlfabriek er om jou te helpen op de weg naar een droominterieur! Of het nu gaat over woningruimtes, zakelijke ruimtes of winkelruimtes, ons doel is om jouw wensen te vervullen en in realiteit om te zetten. 

Interieurdesign: Diensten

FORMULES

Er zijn verschillende formules mogelijk, maar uiteraard vinden we flexibiliteit belangrijk. Aan jou de keuze waar je ons wilt inschakelen en wat we voor jou kunnen betekenen.

LORAINE LOOS - niccola.be-52.jpg

INTERIOR LAB

Workshop en brainstorm

Weet je even niet meer wat te doen met jouw interieur? Heb je nood aan advies of een goede brainstormsessie? Wil je de nieuwbouwplannen van de architect kritisch laten bekijken? Heb je wel een idee van hoe het eruit moet zien, maar minder wat er praktisch gezien belangrijk is?

 

Tijdens een uitgebreide workshop nemen we jou mee in de creatieve wereld van een interieurarchitect, en zorgen we ervoor dat je op het einde van de rit alles hebt om jouw dromen te verwezenlijken.

Vanaf €375

LORAINE LOOS - niccola.be-51.jpg

HERNIEUWING IN STIJL

Interieurinrichting met plannen of aanzichten

Na een tijdje heb je misschien andere wensen voor een bestaande ruimte, of ben je de huidige inrichten gewoon beu? In dat geval helpt de Stijlfabriek om alles te herdenken via inspiratiebeelden en uitgewerkte plannen of aanzichten.

Vanaf €750 

LORAINE LOOS - niccola.be-23.jpg

OM STIJL VAN ACHTEROVER TE VALLEN

Detailontwerp en 3D-beelden

Met wat verbeelding kom je vaak al heel ver, maar toch is het vaak wenselijk om ideeën tot leven te zien komen via 3D-beelden. Detailplannen helpen daarnaast om de mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen en om op een eenvoudige manier over te gaan tot het realiseren van een ontwerp.

Vanaf €1.500

LORAINE LOOS - niccola.be-77.jpg

GEHEEL IN STIJL

Interieurprojecten van A tot Z

Naast het creëren van een idee en beeld over jouw droominterieur - wat is er fijner om je daarnaast nog eens geen zorgen te moeten maken over de realisatie ervan? De Stijlfabriek staat met alle plezier in voor de realisatie van het volledige project, zodat jouw ruimtes in een mum van tijd zijn omgevormd door de beste professionals in de sector.

Vanaf €2.500

LORAINE LOOS - niccola.be-234.jpg

STIJL-ING OP MAAT

Interieur, begeleiding en meubels op maat

Vind je jouw smaak niet direct terug bij de winkels of toonzalen waar je bent geweest? Wil je bepaalde meubelen laten uitwerken en creëren? 

De Stijlfabriek is er ook in dat geval om jou bij te staan, en zo jouw droommeubelen en/of - kamers in detail tot leven te brengen!


Prijs afhankelijk van het project.

Interieurdesign: Diensten
bottom of page