top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-144.jpg

INTERIEURDESIGN

Live in perfection

Droom jij van een vernieuwd en stijlvol interieur? Weet je perfect wat je wilt, maar is het moeilijk om dit in realiteit om te zetten? Of heb je gewoon echt geen idee hoe eraan te beginnen?

 

Dan is de Stijlfabriek er om jou te helpen op de weg naar een droominterieur! Of het nu gaat over woningruimtes, zakelijke ruimtes of winkelruimtes, ons doel is om jouw wensen te vervullen en in realiteit om te zetten. 

Interieurdesign: Diensten

AANPAK

Een gestructureerde aanpak in verschillende fases, op jouw maat

Een volledig project, van A tot Z, loopt in 3 fases:

  1. Ontwerpfase

  2. Aanbestedingsfase

  3. Uitvoeringsfase

 

Wij werken van ontwerp tot en met werfbegeleiding om tot de beste resultaten te komen.

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarna het echte werk begint. Startend bij de ontwerpfase dat over gaat in een aanbestedingsdossier dat we daarna in realiteit omzetten op de werf. 

Wil je meer informatie over onze aanpak en wat dit voor jou betekent?

Boek dan zeker een kennismakingsgesprek!

LORAINE LOOS - niccola.be-51.jpg

ONTWERPFASE

Van opmeting en brainstorm tot finaal ontwerp

De ontwerpfase houdt uiteraard in dat we de ruimte in kaart brengen en jouw behoeftes en eigenschappen bespreken, om de huidige toestand en wensen naar elkaar toe te brengen.


Vervolgens is er een eerste voorontwerp met verschillende opties en variaties, waarop we samen verder werken om tot een finaal ontwerp te komen.

LORAINE LOOS - niccola.be-23.jpg

AANBESTEDINGSFASE

Van idee tot realisatie

De aanbestedingsfase bestaat uit de opmaak van een aanbestedingsdossier, of een uitgebreide handleiding om bepaalde onderdelen uit te besteden aan aannemers en leveranciers.

 

Eenmaal gefinaliseerd, volgt de effectieve aanbesteding. Hierbij worden offertes opgevraagd en leveranciers geselecteerd, om te komen tot een planning en budgetopvolging.

LORAINE LOOS - niccola.be-77.jpg

UITVOERINGSFASE

Werk- en werfopvolging

De werffase is de periode waarin het ontwerp daadwerkelijk wordt
uitgevoerd.


Alles gekozen en besproken? De Stijlfabriek neemt jouw bouwstress weg en volgt de werf volledig op. Dit houdt in dat jou als klant ontlasten en ontzorgen bij het ganse uitvoeringsproces.

Interieurdesign: Diensten
bottom of page