Eventstyling.jpg

EVENTSTYLING

Experience perfection

Plan je een event waarmee je iedereen wilt wegblazen? Droom jij van een volmaakt huwelijk of het perfecte tuinfeest?


Breek je hoofd niet verder, en neem contact op met De Stijlfabriek voor zowel styling als coördinatie! Wij helpen jou mee op de weg naar een event om nooit meer te vergeten.

FORMULES

De Stijlfabriek biedt verschillende diensten aan, maar uiteraard vinden we flexibiliteit belangrijk. Aan jou de keuze waar je ons wilt inschakelen en wat we voor jou kunnen betekenen.

LORAINE LOOS - niccola.be-42.jpg

EVENT LAB

Workshop & Brainstorm

Weet je even niet meer wat te doen met jouw event? Heb je nood aan advies of een goede brainstormsessie? Wil je jouw ideeën kritisch laten bekijken? Tijdens een uitgebreide en persoonlijke workshop nemen we je mee in de wondere wereld van event-styling en -coördinatie om zodat je daarna alles hebt om terug aan de slag te gaan.

Vanaf €375

L&S-KLEUR(c)theuntold(127van337).jpg

COÖRDINEREN IN STIJL

Coördinatie op D-Day

Heb je ondersteuning of hulp nodig op de dag van jouw event? Wij zorgen ervoor dat jouw dag in stijl en zorgeloos verloopt.

Vanaf  €750

Set the tone.jpg

STIJL-ING TOT IN DE PUNTJES

Voorbereiding en conceptuitwerking

Wil je dé perfecte uitstraling van jouw evenement? Wil je dat alles op elkaar afgestemd is en gasten met een wauw-gevoel naar huis gaan? Wij zorgen voor een zinnenprikkelende styling van jouw evenement.

Vanaf €1.750

L&S-KLEUR(c)theuntold(212van337).jpg

OM STIJL VAN ACHTEROVER TE VALLEN

Eventorganisatie van A tot Z

Weet je perfect wat je wilt, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Of heb je eigenlijk geen idee wat je precies wilt of moet doen? Lig er niet van wakker, want wij zijn er om jouw event volledig voor te bereiden en te realiseren.

Vanaf €3.500