top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-23.jpg

Aanbestedingsfase

Van idee tot realisatie

De aanbestedingsfase start met het opmaken van het aanbestedingsdossier. Dit is een document dat wordt opgesteld om bepaalde onderdelen uit te besteden aan aannemers en leveranciers. Je kan het zien als een uitgebreide handleiding met alle
technische plannen, specificaties, stalen en maatwerktekeningen voor het volledig en succesvol realiseren van het project, inclusief alle afwerkingen.

Na de opmaak en het bespreken van het aanbestedingsdossier kan je als klant weer kiezen. Ofwel gebruik je het zelf als basis om leveranciers te contacteren en vast te leggen, ofwel helpt De Stijlfabriek bij het het uitvoeren van de effectieve aanbesteding.

Bij de aanbesteding vragen we offertes op en maken we de effectieve planning op met leveranciers en aannemers. De offertes worden omgevormd in een budgetopvolging, die wordt besproken met de klant voor het nemen van finale beslissingen. De planning wordt daarna vervolledigd met duidelijke mijlpalen, deadlines en opstartdatums, in samenspraak met de leveranciers en aannemers.
 

Eén van de grote voordelen om dit samen met ons te doen: De Stijlfabriek werkt samen met betrouwbare en gekende partners. Indien je graag kiest voor bedrijven die je zelf kent of wilt, kan dit uiteraard ook meegenomen worden.

Alles is op dit moment klaar om de echte werken te starten.

bottom of page