top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-120.jpg

De stijlfabriek is een interieurarchitectenbureau die zich specialiseert om de architectuur, de flow in een woning te laten kloppen. Dit door een doordacht en uitgewerkt interieurproces van A tot Z.

De stijlfabriek is ervaren in de B2B sector alsook particuliere klanten.
Wij zorgen voor een uitgedacht interieur volgens wens, budget en mogelijkheid.
Ook hebben wij goede samenwerkingen met partners om een zorgeloos en efficiënt project tot een goed einde te brengen.
Wij hebben een grote passie voor natuurlijke materialen en het interieur architecturaal te laten kloppen met de omgeving van buitenaf.

Ik ben Loraine Loos, het gezicht achter de Stijlfabriek samen met vaste freelancers.

 Na bijna 10 jaar ervaring in de interieur- bouw wereld heb ik eind 2020 finaal de stap gezet om mijn ultieme ambitie waar te maken en de stap te zetten richting zelfstandige interieurarchitecte.

Door de combinatie van mijn passie voor modern design en architectuur, mijn grote technische achtergrond en een uitgebreid vermogen om me in te leven in jouw wensen, ben ik er van overtuigd dat we samen het ideale team vormen om te werken aan jouw ultieme droominterieur. 

DE STIJLFABRIEK IN DE MEDIA

Spreading my creativity!

Als je interieur matcht met je persoonlijkheid, ben je gelukkiger. Interieurarchitect tipt hoe je je eigen stijl vindt.

8 augustus 2021

Oost west, thuis best? Onderzoek heeft uitgewezen van wel: 65-plussers met een interieur dat bij hun karakter past, zijn gelukkiger. Je hoeft natuurlijk niet tot je pensioengerechtigde leeftijd te wachten om van je huis een thuis te maken. Dankzij de tips van interieurarchitecte Loraine vind je de stijl die past bij jouw persoonlijkheid. “Ja, zelfs die ene kitscherige sombrero die je op een droomvakantie in een souvenirwinkel hebt gekocht, kan perfect een plaatsje krijgen in jouw interieur.”

Wie hip wil wonen, verft nu alles in deze ene kleur. “Het heeft een kalmerend effect op me”

17 maart 2023

“Greige combineert het beste van twee werelden: het koele karakter van grijs met de warmte van beige”, zegt Loraine. Hierdoor ontstaat een zachte en neutrale wit-grijs-bruine tint die je als basiskleur kan gebruiken in elke ruimte van je huis. Je creëert meer rust en kan de kleur makkelijk met andere kleuren combineren.”

bottom of page