top of page
LORAINE LOOS - niccola.be-120.jpg

Ik ben Loraine, het gezicht achter de Stijlfabriek. Naast reizen en nieuwe ervaringen opdoen, ligt mijn grote passie bij alles wat esthetisch is en het creëren van schoonheid in interieur, design en concepten.
 
Al van kinds af aan was ik bezig met concepten te creëren en interieurs uit te tekenen. Daarom heb ik gekozen voor de studie Interior Design & Concepts, die ik in 2015 afgerond heb om vervolgens 5 jaar ervaring op te doen binnen de bouwsector en bij verschillende interieurbedrijven. 
 
Na een bijzonder leerrijke periode heb ik eind 2020 finaal de stap gezet om mijn ultieme ambitie waar te maken en de stap te zetten richting zelfstandige interieurarchitecte.
 
Tijdens een samenwerking met een eventplanner ontdekte ik daarnaast mijn passie en talent voor het organiseren van unieke events. Daarom heb ik ook al snel de activiteit van De Stijlfabriek uitgebreid naar advies op het vlak van eventplanning en -styling, met enkele succesvolle realisaties tot gevolg.

Door de combinatie van mijn passie voor modern design en architectuur, mijn grote technische achtergrond en een uitgebreid vermogen om me in te leven in jouw wensen, ben ik er van overtuigd dat we samen het ideale team vormen om te werken aan jouw ultieme droominterieur of -event.

"I am going to make everything around me beautiful — that will be my life."

E. de Wolfe

DE STIJLFABRIEK IN DE MEDIA

Spreading my creativity!

Als je interieur matcht met je persoonlijkheid, ben je gelukkiger. Interieurarchitect tipt hoe je je eigen stijl vindt.

8 augustus 2021

Oost west, thuis best? Onderzoek heeft uitgewezen van wel: 65-plussers met een interieur dat bij hun karakter past, zijn gelukkiger. Je hoeft natuurlijk niet tot je pensioengerechtigde leeftijd te wachten om van je huis een thuis te maken. Dankzij de tips van interieurarchitecte Loraine vind je de stijl die past bij jouw persoonlijkheid. “Ja, zelfs die ene kitscherige sombrero die je op een droomvakantie in een souvenirwinkel hebt gekocht, kan perfect een plaatsje krijgen in jouw interieur.”

Ik heb als zelfstandig interieurarchitect en eventstylist een eigen bedrijf. Het allerbelangrijkste voor mij was dan ook dat alles op mijn trouw perfect, stralend en mooi was.

2 november 2021

"Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen: splits je trouw op in twee dagen of maak er een weekend van! Zo’n feest kost enorm veel geld, dus het is zonde als je de helft zelf niet kan meemaken. Persoonlijk zou ik ook aanraden om in iemand te investeren die die dag kan coördineren. Dat heb ik zelf ook gedaan, en zo kan je de dag ontspannen beleven."

LORAINE LOOS - niccola.be-17.jpg

FREELANCE

De Stijlfabriek heeft een samenwerking met verschillende succesvolle, enthousiaste interieurarchitecten en eventorganisaties. Als freelancer bieden we ondersteuning bij grote projecten, in drukke tijden of wanneer bepaalde expertise nodig is.

Ben jij nog op zoek naar een kwaliteitsvolle samenwerking? Aarzel dan niet op De Stijlfabriek te contacteren!


HAPPY COLLABORATIONS
Interior Blonde - Interieur By Liese - The Beloved Nomad - Elin Balemans - Interiorbyrennerts - 93 Lines Interior - Tillborg - Hillen+

bottom of page